חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

בישול כרובית


לאחר שניקיתם את הכרובית מהחלקים השחורים, השרו אותה משך חצי שעה במים קרים עם לימון או חומץ כדי שלא תתפורר. הרתיחו את מי הבישול עם כמה פרוסות תפוח אדמה כדי לספוג ריחות וכמה כפות חלב כדי למנוע טעם מריר, ובשלו לפי הגודל.


הוספת טיפ



⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה