חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

איך עובדים עם שמרים?


השמרים עובדים טוב יותר עם גלוקוז לכן רצוי להוסיף תמיד מעט סוכר או דבש לשמרים המושרים. לעומת זאת, המלח פוגם בהתפחה של השמרים ולכן רצוי בעת הערבוב שלא יהיה מגע ישיר בינהם אלא לאחר שהשמרים כבר בתוך הבצק.


הוספת טיפ



⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה