חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים


שף קיט סנאו מארה"ב מראה כיצד עושים שימוש בשאריות הרוטב שנדבקו בסיר בזמן הבישול. השאריות מלאות בטעם ולכן רצוי להוסיף להם עוד נוזל מהתבשיל שבושל, כך ניתן להשתמש גם בהם כטעם לתבשיל. Chef Keith Snow of Harvest Eating.com demonstrates the important technique of deglazing.

 טיפים נוספים :
 טיפים לבישול בוידאו
 טיפים לבישול



⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים