חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

איך מכינים מגש גבינות


ניתן להגיש גבינות בתחילת או בסוף כל ארוחה. תמיד מומלץ להגיש את גבינות בטמפרטורת החדר, ולקחת בחשבון שלגבינות קשות, לוקח יותר זמן להפשיר. רצוי להגיש מבחר גדול; גבינות נוזליות כמו ברי להגיש עם באגט או קרקרים, גבינות קשות כמו פרמזן או פטה, לשבור מעט עם המזלג. ניתן לעטר את מגש הגבינות בזיתים ופלפלים חריפים, פרוסות תפוח ירוק או פירות יבשים שכולם משלימים בטעמם את הגבינות.

 טיפים נוספים :
 טיפים לבישול בוידאו
 טיפים לבישול



⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים