חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

44

מתכונים עם בצל שאלוט

חפש מתכון לפי מרכיב
 רשימת מתכוניםקטגוריהמנהכשר
בורקס גבינה ופטריותמאפיםראשונותכן
ברוקולי מוקפץ בווקירקותתוספותכן
דג פארידה ברוטב חמאה וייןדגיםראשונותכן
ויניגרט הדריםרטביםנוספותכן
חזה אווז ברוטב רימוניםעוףעיקריותכן
טוגני דג בבירה בסגנון אסיאתידגיםראשונותכן
טורטליני ברוטב וודקהפסטותתוספותלא
כדורי תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדופשטידותראשונותכן
כריך סלט עוףשונותראשונותלא
מרק גרגיר נחליםמרקיםראשונותכן
מרק תירסמרקיםראשונותכן
סטייק פילה ביין מרסלה בשרעיקריותלא
סלט ארוגולה ופטריותסלטיםראשונותכן
סלט טונה בפיתהשונותראשונותכן
סלט סלק וארוגולה עם אגוזיםסלטיםראשונותכן
סלט עוף ואבוקדוסלטיםראשונותכן
סלט קיסרסלטיםראשונותכן
עוגות סרטנים (Crab Cakes)פירות יםראשונותלא
עוף מוקפץ באגוזי קשיועוףעיקריותלא
עוף מרסלהעוףעיקריותלא
עוף פיקאטהעוףעיקריותלא
פטה כבד עוף אווריריעוףראשונותלא
פיטריות יער מוקפצותירקותתוספותכן
פילה לבן בסיידר ושאלוטבשרעיקריותלא
פירה שוםשונותנוספותכן
פסטה שמנת עם סלמון מעושןפסטותתוספותכן
קוויאר חציליםסלטיםראשונותכן
קוסקוס בזעפרןשונותתוספותכן
קיש גבינות וכרישהפשטידותתוספותכן
רוטב בורדולזרטביםנוספותלא
רוטב בורדולז צרפתירטביםנוספותלא
רוטב ברנייזרטביםנוספותכן
רוטב בשר לפסטהבשרעיקריותכן
רוטב וויסקי (בורבון) לסטייקרטביםנוספותלא
רוטב ויניגרט בזיליקוםרטביםנוספותכן
רוטב ויניגרט בלסמירטביםנוספותכן
רוטב ויניגרט ג'ינג'ר ושומשוםרטביםנוספותכן
רוטב ויניגרט צרפתירטביםנוספותכן
רוטב ויניגרט רימוניםרטביםנוספותכן
רוטב ויניגרט תות בלסמי רטביםנוספותכן
רוטב לסלט קיסררטביםנוספותכן
רוסטביף ופודינג יורקשיירבשרעיקריותלא
שרימפס בטקילה וטריפל סקפירות יםראשונותלא
תרד בשום עם בצלי שאלוטירקותתוספותכן

מידע על

בצל שאלוט

בלועזית :Shallot Onion


מידע נוסף : בצלי שאלוט הם בצלים קטנים בעלי גוון סגלגל וטעמם מהווה מאין שילוב בין טעמי הבצל לטעמי השום (יש יגידו שהם משלבים את הטוב מכל העולמות...). על אף שבצלי השאלוט נחשבים למצרך מוביל במטבחים רבים ברחבי העולם, מקורם דווקא בישראל בנגב המערבי. השם שאלוט- הונחל על ידי היוונים שהאמינו שמקור הבצל בעיר אשקלון ולכן הם נקראים גם בצלי אשקלון. הרומאים שהגיעו לארץ הפיצו את בצלצלי השאלוט בכל העולם וגם היום רוב הרטבים האיטלקים מבוססים על בצלי שאלוט קצוצים דק ולא על בצל לבן או סגול.

מונחים נוספים במילון אוכל
תמונה של בצל שאלוט
מרכיבים ומצרכים

חפש מתכון לפי מרכיב


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים