חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

36

מתכונים עם גבינת צ'דר

חפש מתכון לפי מרכיב
 רשימת מתכוניםקטגוריהמנהכשר
אומלט ספרדישונותראשונותכן
אנצ'ילדה עוף קלאסיתעוףעיקריותלא
גרטן בטטות וקישואפשטידותתוספותכן
גרטן ברוקוליפשטידותתוספותכן
גרטן תפוחי אדמהפשטידותתוספותכן
ההמבורגר המושלםבשרעיקריותלא
טמאלס מקסיקניבשרעיקריותלא
כדורי גבינה פיקנטייםגבינותראשונותכן
כדורי גבינות לארוחגבינותראשונותכן
כדורי תפוחי אדמה וגבינהגבינותראשונותכן
לזניה ביתית - הגירסה הבריאה!פסטותעיקריותלא
מאפה כרובית בקאריפשטידותתוספותכן
מאפי פסטו וגבינת פטהמאפיםראשונותכן
מטבל גבינות עם תרד וארטישוקגבינותתוספותכן
מיני מאפים - גבינה עם טימיןמאפיםראשונותכן
מקלות גבינהמאפיםנוספותכן
מקרוני גבינה בסגנון אמריקאיפסטותתוספותכן
מרק טורטיה מקסיקנימרקיםראשונותלא
סופלה גבינות מפוארגבינותתוספותכן
סירות קישואים עם פטריות וגבינהירקותתוספותכן
סלט ברוקולי ובייקוןסלטיםראשונותלא
עוגיות גבינה מלוחותמאפיםראשונותכן
עוף צ'ימיצ'אנגהעוףעיקריותלא
פיצה ללא גלוטןמאפיםעיקריותלא
פיצה עוףמאפיםראשונותלא
פלפל חלפיניו ממולאגבינותראשונותכן
פשטידת פסטה וגבינותפשטידותעיקריותכן
פשטידת רועיםפשטידותעיקריותלא
פשטידת תירס וגבינותפשטידותתוספותכן
פשטידת תפוחי אדמהפשטידותתוספותכן
פשטידת תפוחי אדמה וגבינותפשטידותתוספותלא
צ'ילי קון פולו (הודו) מהירעוףעיקריותכן
קיש גבינותפשטידותתוספותכן
קסארול עוף ונודלסקדרהעיקריותלא
קסדייה עוף בסגנון מקסיקניעוףראשונותלא
תפוחי אדמה מוקרמים בתנורירקותתוספותכן

מידע על

גבינת צ'דר

בלועזית :Cheddar cheese


מידע נוסף : גבינת הצ'דר היא גבינה צהובה קשה יחסית אך נימוחה בפה, המיוצרת מחלב בקר. מקורה בכפר צ'דר שבאנגליה, שם יוצרה לראשונה בשנת 1170. מדובר בגבינה שמנה יחסית, המכילה לפחות 30% שומן, ומתאפיינת בטעם עשיר עם חריפות שעוקצת את החיך, תוצאה של זמן יישון ממושך. צבעה נע בין צהוב בהיר לצהוב עז שנוצר מתוספת מקובלת של אנאטו - תבלין המיוצר מעץ הביקסה - Achiote. גבינת הצ'דר נחשבת כיום לגבינה הנמכרת ביותר בעולם, והיא מרכיבה חלק נכבד משוק צרכני הגבינות העולמי. כיום מייצרים גבינת צ'דר כמעט בכל העולם, ואין סוף לווריאציות, אחוזי השומן והטעמים בהם תוכלו למצוא אותה. תהליך ייצור הצ'דר הוא בייבוש והמלחה, חיתוך לקוביות (תהליך המכונה צ'דרינג) ושוב ייבוש, וזמן היישון המקובל שלה הוא בין חצי שנה לשנתיים וחצי. ככל שהגבינה תיושן יותר, כך טעמה יהיה עז יותר, והמרקם שלה יהפך קשה וגבישי יותר.

מונחים נוספים במילון אוכל
תמונה של גבינת צ'דר
מרכיבים ומצרכים

חפש מתכון לפי מרכיב


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים