חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

5

מתכונים עם גבינת קוטג'

חפש מתכון לפי מרכיב
 רשימת מתכוניםקטגוריהמנהכשר
לזניה תרד וריקוטהפסטותעיקריותכן
סלט קיץ עם אננס ומנטהסלטיםראשונותכן
פשטידת ברוקוליפשטידותעיקריותכן
פשטידת גבינותפשטידותעיקריותכן
פשטידת גבינות נוסח אמריקהפשטידותעיקריותכן

מידע על

גבינת קוטג'

בלועזית :Cottage Cheese


מידע נוסף : גבינת הקוטג' היא גבינה לבנה רכה בעלת מרקם גושי, המבוססת על גבן (מי גבינה הנותרים מחביצת החמאה) שעברו מיצוק אך לא דחיסה. מקורה של הגבינה אינו ברור, אך הסברה היא, כי שמה נגזר מהקוטג'ים (בתי החוות), שם נהגו להכינה מכל שאריות החלב (פרות, עיזים וכבשים), שנותרו לאחר חביצת החמאה. גבינת הקוטג' הישראלית, פותחה לפני קרוב ל-60 שנה על ידי ישראל שטאובר שלמד בארה"ב ופיתח אותה בארץ עבור תנובה. הקוטג' כמעט ולא השתנתה מאז ועד היום, והיא נחשבת לאחת מספינות הדגל של תנובה (הגבינה עם הבית), ואחת הגבינות הפופולריות ביותר בישראל. גבינת הקוטג' נאכלת רק כשהיא טריה מאוד, כגבינה למריחה, ומקובל מאוד לשלבה במאפים, פשטידות ואפילו עוגות.

מונחים נוספים במילון אוכל
תמונה של גבינת קוטג'
מרכיבים ומצרכים

חפש מתכון לפי מרכיב


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים