חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

ביסקוויטים

שם לועזי : Biscuit

ביסקוויטים השם ביסקוויט מקורו בצרפת של ימי הביניים והוא נגזר מהמונח הלטיני ביס-קוויט (אפוי פעמיים) שכן במקור נהגו לאפות את העוגיה פעם אחת, ואז לייבש אותה בתהליך אפייה איטי על מנת שתחזיק זמן ממושך ותתאים למסעות ארוכים בים. השם ביסקוויט מתייחס במרבית חלקי העולם לעוגיות יבשות בטעמים שונים. בישראל, אנו קוראים ביסקוויטים לאותן עוגיות שטוחות ויבשות, הנאפות בייצור תעשייתי, שאותן שנוהגים לטבול במשקה חם, או לאכול עם ממרח שוקולד או ריבה. הביסקוויטים בארץ משמשים גם כבסיס לעוגות ביסקוויטים, עוגות גבינה וגלידות, כשהם שלמים או מפוררים. בארצות הברית לעומת זאת מכנים את הביסקוויט - עוגיה (Cookie), והשם ביסקוויט מתייחס ללחמניה קטנה, פריכה מבחוץ ורכה מבפנים הנאפית במהירות עם אבקת אפייה או סודה לשתייה (ללא שמרים), ומכונה גם סקון .
שמות נוספים : רקיקים, אפיפית, מַרקוֹעַ, bisquite, hardtack



מתכונים ומידע נוסף:
מתכון עוגת ביסקוויטים
מתכונים לעוגת ביסקוויטים



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים