חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

טיבון סטייק

שם לועזי : T-Bone Steak

טיבון סטייק T-bone או טיבון סטייק, הוא נתח בקר, פופולארי מאוד במסעדות הבשר בארצות הברית. מדובר בנתח בעובי 4- 5 סנטימטר, המורכב מהסינטה והפילה, נתחים המחוברים בינהם עם עצם בצורת T. האמריקאים קוראים לו גם סטייק פורטרהאוס Porterhouse Steak, ומשקלו עשוי להגיע ל-2 קילו בשר או יותר. מאחר ומדובר בשני נתחי הבקר הרכים ביותר, מדובר בחגיגה של ממש לכל אוהבי הבשר. במעדניות הוא יקרא נתח מספר 12 מחובר לנתח מספר 11.
שמות נוספים : פורטרהאוס סטייק



מתכונים ומידע נוסף:
טיבון סטייק על על האש




חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים