|
טיבון סטייק
|
|
שם לועזי : T-Bone Steak
T-bone או טיבון סטייק, הוא נתח בקר, פופולארי מאוד במסעדות הבשר בארצות הברית. מדובר בנתח בעובי 4- 5 סנטימטר, המורכב מהסינטה והפילה, נתחים המחוברים בינהם עם עצם בצורת T. האמריקאים קוראים לו גם סטייק פורטרהאוס Porterhouse Steak, ומשקלו עשוי להגיע ל-2 קילו בשר או יותר. מאחר ומדובר בשני נתחי הבקר הרכים ביותר, מדובר בחגיגה של ממש לכל אוהבי הבשר. במעדניות הוא יקרא נתח מספר 12 מחובר לנתח מספר 11.
שמות נוספים : פורטרהאוס סטייק
|
|
חפש ערך במילון האוכל :
|
|
|
|