פורום בישול




רוטב מתכונים - לדף הראשי     מאכלים לשבועות 2016

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות

פורום בישול מתכונים ועוד.....
 פורום בישול : פורום בישול מתכונים ועוד.....
נושא

נושא: תפו"ח בתנור

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
semipick
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל


הצטרף / הצטרפה: 22 מאי 2012
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 7
נשלח בתאריך: 02 יולי 2012 בשעה 12:25 | IP רשוּם
ציטוט semipick

על כמה מעלות בדר"כ צריך לשים את התנור בשביל לכין תפוחי אדמה
עד לרמה שהם יהיו פריכים וטעימים?












נערך על ידי rotev - 06 ספטמבר 2012 בשעה 5:06
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של semipick חפש הודעות אחרות של semipick
 
תמרה
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24 ספטמבר 2008
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 13
נשלח בתאריך: 02 יולי 2012 בשעה 2:44 | IP רשוּם
ציטוט תמרה


בדרך כלל -200 מעלות משך 45 דקות.
(להכניס את התבנית לתנור רק אחרי שהתנור התחמם ל-200 מעלות והנורה נכבתה!)

בהצלחהSmile

__________________
תמרה ב.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של תמרה חפש הודעות אחרות של תמרה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה


Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 1.25
תרגום עברי באדיבות K קידום אתרים
Powered by Web Wiz Forums version 7.96
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide


העמוד הזה נוצר וחושב תוך 0.0156 שניות.



Rotev רוטב   מתכונים דיאטטים   מתכוני סלטים   מתכוני ירקות   מתכוני דגים   מתכוני קינוחים   מתכוני רטבים   מתכוני עוף   מתכונים לשבועות   מתכונים לראש השנה   מתכונים לפסח
פורום בישול   מתכונים לחג   מתכונים קלים להכנה   מדריך אוכל ובישול   מדריך אתרי בישול   מדריך מסעדות   טיפים לבישול   מילון אוכל   רוטב בתפוז   מתכונים בפייסבוק