כותב |
|
אורח אורח
הצטרף / הצטרפה: 01 אוקטובר 2003
משתמש: אונליין הודעות: -32
|
נשלח בתאריך: 05 אוגוסט 2012 בשעה 5:44 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אני מאלה שאוכלים מרקים גם בקיץ...אז הנה טיפ קטן. כשאני מכינה מרק ירקות (בדרך כלל שמה הרבה כתומים כולל עדשים כתומות) אני מוסיפה גם שום ויין אדום. יוצא טעם מאוד מיוחד.
נערך על ידי rotev - 06 ספטמבר 2012 בשעה 4:57
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
rotev ניהול פורום
הצטרף / הצטרפה: 01 אוקטובר 2003
משתמש: מנותק/ת הודעות: 230
|
נשלח בתאריך: 06 אוגוסט 2012 בשעה 10:39 | | IP רשוּם
|
|
|
|
נשמע טוב רק חשוב להניח ליין להתאדות אחרת יכול לצאת טעם מריר אני לרוב מוסיפה כף של ברנדי - מעניק גוון וניחוח מיוחד למרק בתאבון
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|