נשלח בתאריך: 15 ספטמבר 2012 בשעה 11:48 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום לכם אני חדש באתר. ואני כבר כמה זמן חושב על להפוך להיות שף פרטי. אני מתכוון מסוג השפים שלא מחוייב לבן אדם אחד אלא פתוח לכל מי שרוצה ששף יבשל אצלו בבית.
עכשיו הייתי מעוניין לדעת כמה דברים:
1. אני מעוניין ללמוד בארה"ב ורציתי לבוא לשמה עם קצת ידע ורקע בבישול אז חשבתי ללמוד פה בארץ ואז ללכת לארה"ב וללמוד שמה את השאר.
רציתי לדעת עד איזה סוג טבחות אני צריך ללמוד פה בארץ ואז לעבוד לחו"ל?
2. מעוניין לדעת איפה כדאי לפתח את עצמי בתור שף פרטי. בארץ או באמריקה. מבחינת כסף, התפתחות הענף בארה"ב ובארץ, ובכלל מבחינה איפה הכי כדאי לעבוד בתור שף כזה שאני יוכל למצות את עצמי הכי טוב.
|