rotev ניהול פורום
הצטרף / הצטרפה: 01 אוקטובר 2003
משתמש: מנותק/ת הודעות: 230
|
נשלח בתאריך: 13 מאי 2012 בשעה 8:28 | | IP רשוּם
|
|
|
|
היי דן, אני לא יודעת איזה מתכון עשית אבל בעיקרון, חזה עוף תמיד עדיף לסגור קודם על המחבת ורק אח"כ להוסיף רוטב. או לחילופין, קודם לסגור אותו על המחבת, להוציא החוצה, ורק לאחר מכן להכניס בחזרה לרוטב במחבת.
החזה היחיד שאני ממליצה לטבול במרינדה לפני הצלייה, הוא חזה שהולך על המנגל או הגריל, וגם במקרה כזה, תלוי מאוד איזו מרינדה. יש מרינדות סמיכות כמו רוטב חמוץ מתוק שאכן יכולות להשרף ואז אתה מקבל חזה ען רוטב שרוף.
|