נשלח בתאריך: 25 מאי 2012 בשעה 5:01 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום רב,
אנו חברת "מפרש" מחטיבת הביניים "גוונים" שבראש העין, המשתתפת בתכנית "עושים עסקים" של ארגון יזמים צעירים מיסודו של לאומי.
בתכנית זו היזמים הצעירים מתגבשים לחברה העוברת את כל שלבי היזמות: מגייסים הון, הוגים רעיון למוצר, מפתחים, מייצרים, משווקים ומוכרים אותו.
במסגרת התכנית השנה, חברת "מפרש" מציגה את מוצר הדגל שלה:
"בצקלו" - מערוך הפלא.
ה"בצקלו" הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה.
מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים.
מטרתו היא, שבעת הרידוד, כאשר הבצק נהיה דביק,
ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הבצק בצורה מבוקרת ויעילה.
הפקק השני משמש למילוי חוזר (של הקמח) לתוך המערוך החלול, בו ניתן לאכסן את הקמח.
יתרונותיו של הבצקלו:
-הוא עשוי נירוסטה, הידועה באורך חיים ארוך.
-ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו.
-הוא כבד, ולכן צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק.
-המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית.הבצקלו הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה. מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים. מטרתו היא, שבעת הרידוד כאשר הבצק נהיה דביק, ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הצק לפי הכמות הרצויה. הפקק השני משמש להכנסת הקמח לתוך המערוך החלול בו ניתן לאכסן את הקמח. יתרונותיו של הבצקלו: - הוא עשוי נירוסטה הידוע באורך חיים ארוך - ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו - הוא כבד, ולכן, צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק - המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית - אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו בתוך המקרר - וכמובן, בעת הרידוד, אין צורך להסתבך עם הקמח וללכלך את סביבת העבודה. פשוט פותחים את הפקק ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.הבצקלו הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה. מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים. מטרתו היא, שבעת הרידוד כאשר הבצק נהיה דביק, ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הצק לפי הכמות הרצויה. הפקק השני משמש להכנסת הקמח לתוך המערוך החלול בו ניתן לאכסן את הקמח. יתרונותיו של הבצקלו: - הוא עשוי נירוסטה הידוע באורך חיים ארוך - ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו - הוא כבד, ולכן, צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק - המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית - אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו בתוך המקרר - וכמובן, בעת הרידוד, אין צורך להסתבך עם הקמח וללכלך את סביבת העבודה. פשוט פותחים את הפקק ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.הבצקלו הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה. מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים. מטרתו היא, שבעת הרידוד כאשר הבצק נהיה דביק, ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הצק לפי הכמות הרצויה. הפקק השני משמש להכנסת הקמח לתוך המערוך החלול בו ניתן לאכסן את הקמח. יתרונותיו של הבצקלו: - הוא עשוי נירוסטה הידוע באורך חיים ארוך - ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו - הוא כבד, ולכן, צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק - המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית - אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו בתוך המקרר - וכמובן, בעת הרידוד, אין צורך להסתבך עם הקמח וללכלך את סביבת העבודה. פשוט פותחים את הפקק ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.הבצקלו הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה. מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים. מטרתו היא, שבעת הרידוד כאשר הבצק נהיה דביק, ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הצק לפי הכמות הרצויה. הפקק השני משמש להכנסת הקמח לתוך המערוך החלול בו ניתן לאכסן את הקמח. יתרונותיו של הבצקלו: - הוא עשוי נירוסטה הידוע באורך חיים ארוך - ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו - הוא כבד, ולכן, צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק - המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית - אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו בתוך המקרר - וכמובן, בעת הרידוד, אין צורך להסתבך עם הקמח וללכלך את סביבת העבודה. פשוט פותחים את הפקק ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.
-אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש מחדש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו במקרר.
-הוא שומר על היגיינה ועל סביבת עבודה נקייה ומסודרת יותר.
-וכמובן, אין צורך להסתבך עם הקמח כיוון שה"בצקלו" פשוט וקל לשימוש - פשוט פותחים את הפקק המחורר ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.
הבצקלו הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה. מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים. מטרתו היא, שבעת הרידוד כאשר הבצק נהיה דביק, ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הצק לפי הכמות הרצויה. הפקק השני משמש להכנסת הקמח לתוך המערוך החלול בו ניתן לאכסן את הקמח. יתרונותיו של הבצקלו: - הוא עשוי נירוסטה הידוע באורך חיים ארוך - ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו - הוא כבד, ולכן, צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק - המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית - אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו בתוך המקרר - וכמובן, בעת הרידוד, אין צורך להסתבך עם הקמח וללכלך את סביבת העבודה. פשוט פותחים את הפקק ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.התלמידים, שהינם מייסדי ובעלי החברה, השקיעו מאמצים רבים במחשבה ובייצור ה"בצקלו", וזאת תוך תרומה לחברה ולקהילה. ב-2 מאי האחרון השתתפה החברה ביריד האזורי שהתקיים בגבעת שמואל, שם מכרה לראשונה עשרות רבות של המוצר ונחלה הצלחה רבה.
הפרסומת של החברה - http://www.youtube.com/watch?v=LypuSJ8jnlQ
ניתן להזמין את המוצר במייל שמצורף להודעה וכן בטלפון - 0543171070
|