תמרה משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 24 ספטמבר 2008 מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת הודעות: 13
|
נשלח בתאריך: 30 מאי 2012 בשעה 4:53 | | IP רשוּם
|
|
|
|
חום נמוך אינו פיתרון לעוף יבש כי העוף לא יקבל את ההזהבה לה הוא זקוק מבחוץ. יש לצלות עוף בין 200 ל-220 מעלות. הפיתרון הוא להוסיף מעט נוזלים (מרק עוף/רוטב/מים) בתחתית התבנית אחרי שהספגת אותו בתבלינים. במרינדה אפשר גם להוסיף נוזלים כמו רוטב סויה, מיץ לימון, חרדל וכד'. לחילופין להניח בתנור מתחת לתבנית העוף תבנית עם מים שישמרו שלא יתיבש. בתאבון.
__________________ תמרה ב.
|