פורום בישול




רוטב מתכונים - לדף הראשי     מאכלים לשבועות 2016

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות

פורום בישול מתכונים ועוד.....
 פורום בישול : פורום בישול מתכונים ועוד.....
נושא

נושא: ה"בצקלו"- מערוך הפלא

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
Mifrascompany
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25 מאי 2012
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 1
נשלח בתאריך: 25 מאי 2012 בשעה 5:01 | IP רשוּם
ציטוט Mifrascompany

שלום רב,

 

אנו חברת "מפרש" מחטיבת הביניים "גוונים" שבראש העין, המשתתפת בתכנית "עושים עסקים" של ארגון יזמים צעירים מיסודו של לאומי.

בתכנית זו היזמים הצעירים מתגבשים לחברה העוברת את כל שלבי היזמות: מגייסים הון, הוגים רעיון למוצר, מפתחים, מייצרים, משווקים ומוכרים אותו.

במסגרת התכנית השנה, חברת "מפרש" מציגה את מוצר הדגל שלה:

 "בצקלו" - מערוך הפלא.

ה"בצקלו" הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה.

מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים.

מטרתו היא, שבעת הרידוד, כאשר הבצק נהיה דביק,

ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הבצק בצורה מבוקרת ויעילה.

הפקק השני משמש למילוי חוזר (של הקמח) לתוך המערוך החלול, בו ניתן לאכסן את הקמח.

 

יתרונותיו של הבצקלו:

-הוא עשוי נירוסטה, הידועה באורך חיים ארוך.

-ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו.

-הוא כבד, ולכן צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק.

-המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית.הבצקלו הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה. מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים. מטרתו היא, שבעת הרידוד כאשר הבצק נהיה דביק, ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הצק לפי הכמות הרצויה. הפקק השני משמש להכנסת הקמח לתוך המערוך החלול בו ניתן לאכסן את הקמח.
יתרונותיו של הבצקלו:
- הוא עשוי נירוסטה הידוע באורך חיים ארוך
- ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו
- הוא כבד, ולכן, צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק
- המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית
- אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו בתוך המקרר
- וכמובן, בעת הרידוד, אין צורך להסתבך עם הקמח וללכלך את סביבת העבודה. פשוט פותחים את הפקק ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.הבצקלו הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה. מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים. מטרתו היא, שבעת הרידוד כאשר הבצק נהיה דביק, ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הצק לפי הכמות הרצויה. הפקק השני משמש להכנסת הקמח לתוך המערוך החלול בו ניתן לאכסן את הקמח.
יתרונותיו של הבצקלו:
- הוא עשוי נירוסטה הידוע באורך חיים ארוך
- ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו
- הוא כבד, ולכן, צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק
- המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית
- אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו בתוך המקרר
- וכמובן, בעת הרידוד, אין צורך להסתבך עם הקמח וללכלך את סביבת העבודה. פשוט פותחים את הפקק ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.הבצקלו הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה. מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים. מטרתו היא, שבעת הרידוד כאשר הבצק נהיה דביק, ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הצק לפי הכמות הרצויה. הפקק השני משמש להכנסת הקמח לתוך המערוך החלול בו ניתן לאכסן את הקמח.
יתרונותיו של הבצקלו:
- הוא עשוי נירוסטה הידוע באורך חיים ארוך
- ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו
- הוא כבד, ולכן, צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק
- המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית
- אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו בתוך המקרר
- וכמובן, בעת הרידוד, אין צורך להסתבך עם הקמח וללכלך את סביבת העבודה. פשוט פותחים את הפקק ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.הבצקלו הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה. מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים. מטרתו היא, שבעת הרידוד כאשר הבצק נהיה דביק, ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הצק לפי הכמות הרצויה. הפקק השני משמש להכנסת הקמח לתוך המערוך החלול בו ניתן לאכסן את הקמח.
יתרונותיו של הבצקלו:
- הוא עשוי נירוסטה הידוע באורך חיים ארוך
- ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו
- הוא כבד, ולכן, צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק
- המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית
- אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו בתוך המקרר
- וכמובן, בעת הרידוד, אין צורך להסתבך עם הקמח וללכלך את סביבת העבודה. פשוט פותחים את הפקק ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.

-אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש מחדש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו במקרר.

-הוא שומר על היגיינה ועל סביבת עבודה נקייה ומסודרת יותר.

-וכמובן, אין צורך להסתבך עם הקמח כיוון שה"בצקלו" פשוט וקל לשימוש - פשוט פותחים את הפקק המחורר ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.

הבצקלו הינו מערוך חלול ואיכותי העשוי מנירוסטה. מצידו האחד פקק אטום ומצדו השני פקק עם חורים. מטרתו היא, שבעת הרידוד כאשר הבצק נהיה דביק, ניתן לפתוח את החורים בפקק לשפוך קמח על הצק לפי הכמות הרצויה. הפקק השני משמש להכנסת הקמח לתוך המערוך החלול בו ניתן לאכסן את הקמח.
יתרונותיו של הבצקלו:
- הוא עשוי נירוסטה הידוע באורך חיים ארוך
- ניתן לקרר אותו במהירות, מערוך קר מפחית את הידבקות הבצק אליו
- הוא כבד, ולכן, צריך להשקיע פחות כוח ברידוד הבצק
- המערוך נטול ידיות, לשם רידוד נוח בתוך תבנית
- אין צורך למלא את המערוך בכל שימוש. ניתן לאחסן אותו ואת הקמח שבתוכו בתוך המקרר
- וכמובן, בעת הרידוד, אין צורך להסתבך עם הקמח וללכלך את סביבת העבודה. פשוט פותחים את הפקק ומקמחים עם המערוך בנוחות, ביעילות ובמהירות.
התלמידים, שהינם מייסדי ובעלי החברה, השקיעו מאמצים רבים במחשבה ובייצור ה"בצקלו", וזאת תוך תרומה לחברה ולקהילה.
ב-2 מאי האחרון השתתפה החברה ביריד האזורי שהתקיים בגבעת שמואל, שם מכרה לראשונה עשרות רבות של המוצר ונחלה הצלחה רבה.

הפרסומת של החברה - http://www.youtube.com/watch?v=LypuSJ8jnlQ

ניתן להזמין את המוצר במייל שמצורף להודעה וכן בטלפון - 0543171070  

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של Mifrascompany חפש הודעות אחרות של Mifrascompany
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה


Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 1.25
תרגום עברי באדיבות K קידום אתרים
Powered by Web Wiz Forums version 7.96
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide


העמוד הזה נוצר וחושב תוך 0.0635 שניות.



Rotev רוטב   מתכונים דיאטטים   מתכוני סלטים   מתכוני ירקות   מתכוני דגים   מתכוני קינוחים   מתכוני רטבים   מתכוני עוף   מתכונים לשבועות   מתכונים לראש השנה   מתכונים לפסח
פורום בישול   מתכונים לחג   מתכונים קלים להכנה   מדריך אוכל ובישול   מדריך אתרי בישול   מדריך מסעדות   טיפים לבישול   מילון אוכל   רוטב בתפוז   מתכונים בפייסבוק