נשלח בתאריך: 01 מאי 2009 בשעה 2:43 | | IP רשוּם
|
|
|
|
הי דויד
אישית אני חושבת שבישול הוא תחום מאד כיפי, מעניין ומתגמל (לאו דוקא פיננסית), אבל מכאן ועד להמליץ על הסבה מקצועית המרחק גדול, זה תלוי בך ובאופי שלך אז אעדיף שלא להמליץ. אני כן יכולה להמליץ לך על מכללה לבישול שמציעה מגוון גדול של קורסים בבישול, תוכל למצוא שם קורסים וסדנאות העוסקים כמעט בכל תחומי הבישול, יש להם קורסים קצרים וקורסים קצת יותר מעמיקים. למכללה קוראים עושים בישול (תוכל למצוא אותם ב www.rest.co.il/oren-giron) אני נרשמתי ביחד עם חברה לסדנת פירות ים בת 5 שעות שהיתה מהנה מאד וברמה מקצועית גבוהה ביותר. אני יכולה להגיד שב 5 שעות רכשתי המון כלים, אמנם בתחום ספציפי אך אני בטוחה שאם תיקח סדנה או שתיים בתחומים שמושכים אותך תוכל בהחלט "להרגיש" את המקצוע ואני בטוחה שתיהנה ותפיק מהחויה. מקוה שעזרתי, שיהיה בהצלחה
__________________ סמדר
|