נשלח בתאריך: 23 אוגוסט 2008 בשעה 6:59 | | IP רשוּם
|
|
|
|
כותרת הטיפ : הקצפת חלבונים
תיאור הטיפ : אם הפלתם בטעות טיפה של חלמון אל תוך החלבונים המיועדים להקצפה, אל תנסו להקציף כי זה לא יעבוד. כדי לדוג את הטיפה מתוך התערובת השתמשו בחתיכת קליפת ביצה. הקליפה "ממגנטת" את טיפת החלמון אליה בעוד שאם תנסו לדוג אותה בכפית תגלו שהיא "בורחת" ממנה.
ליחצו כאן להוספת טיפ ללא הרשמה לפורום
לרשימת טיפים לבישול
נערך על ידי rotev - 02 ספטמבר 2008 בשעה 5:48
|