פורום בישול




רוטב מתכונים - לדף הראשי     מאכלים לשבועות 2016

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות

פורום בישול מתכונים ועוד.....
 פורום בישול : פורום בישול מתכונים ועוד.....
נושא

נושא: לא ממליץ

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
danloyal80
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל


הצטרף / הצטרפה: 16 אפריל 2012
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 10
נשלח בתאריך: 13 מאי 2012 בשעה 5:53 | IP רשוּם
ציטוט danloyal80

היי,

אתמול ניסיתי לעשו תחזה עוף למחבת אחרי שטבלתי אותו טוב ברוטב חמוץ מתוק ואני לא יודע למה אבל זה ממש נדבק לי למחבת, משהו לא ברור....

למישהו יש אולי הסבר לזה?

תודה מראש!!






נערך על ידי rotev - 12 אוקטובר 2012 בשעה 10:57
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של danloyal80 חפש הודעות אחרות של danloyal80
 
rotev
ניהול פורום
ניהול פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 01 אוקטובר 2003
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 230
נשלח בתאריך: 13 מאי 2012 בשעה 8:28 | IP רשוּם
ציטוט rotev

 היי דן, אני לא יודעת איזה מתכון עשית אבל בעיקרון, חזה עוף תמיד עדיף לסגור קודם על המחבת ורק אח"כ להוסיף רוטב. או לחילופין, קודם לסגור אותו על המחבת, להוציא החוצה,  ורק לאחר מכן להכניס בחזרה לרוטב במחבת.

החזה היחיד שאני ממליצה לטבול במרינדה לפני הצלייה, הוא חזה שהולך על המנגל או הגריל, וגם במקרה כזה, תלוי מאוד איזו מרינדה. יש מרינדות סמיכות כמו רוטב חמוץ מתוק שאכן יכולות להשרף ואז אתה מקבל חזה ען רוטב שרוף.


חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של rotev חפש הודעות אחרות של rotev בקר בדף הבית של rotev
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה


Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 1.25
תרגום עברי באדיבות K קידום אתרים
Powered by Web Wiz Forums version 7.96
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide


העמוד הזה נוצר וחושב תוך 0.0615 שניות.



Rotev רוטב   מתכונים דיאטטים   מתכוני סלטים   מתכוני ירקות   מתכוני דגים   מתכוני קינוחים   מתכוני רטבים   מתכוני עוף   מתכונים לשבועות   מתכונים לראש השנה   מתכונים לפסח
פורום בישול   מתכונים לחג   מתכונים קלים להכנה   מדריך אוכל ובישול   מדריך אתרי בישול   מדריך מסעדות   טיפים לבישול   מילון אוכל   רוטב בתפוז   מתכונים בפייסבוק