פורום בישול
רוטב מתכונים - לדף הראשי
מאכלים לשבועות 2016
נושאים פעילים
רשימת משתמשים
חיפוש
עזרה
הרשמה
התחברות
פורום בישול מתכונים ועוד.....
פורום בישול
:
פורום בישול מתכונים ועוד.....
נושא: תפו"ח בתנור
כותב
הודעה
<< נושא קודם
|
נושא הבא >>
semipick
משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 22 מאי 2012
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 7
נשלח בתאריך:
02 יולי 2012
בשעה
12:25
| IP רשוּם
על כמה מעלות בדר"כ צריך לשים את התנור בשביל לכין תפוחי אדמה
עד לרמה שהם יהיו פריכים וטעימים?
נערך על ידי rotev - 06 ספטמבר 2012 בשעה 5:06
חזרה לתחילת העמוד
תמרה
משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 24 ספטמבר 2008
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 13
נשלח בתאריך:
02 יולי 2012
בשעה
2:44
| IP רשוּם
בדרך כלל -200 מעלות משך 45 דקות.
(להכניס את התבנית לתנור רק אחרי שהתנור התחמם ל-200 מעלות והנורה נכבתה!)
בהצלחה
__________________
תמרה ב.
חזרה לתחילת העמוד
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם
להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך
להרשם
גרסת הדפסה
קפיצה לפורום
-- בחירת פורום --
פורום בישול
- פורום בישול מתכונים ועוד.....
אינך יכול/ה
לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה
להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה
למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה
לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה
לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה
להצביע בסקרים בפורום זה
Web Wiz Heb -
מערכת פורומים בעברית
גרסה 1.25
תרגום עברי באדיבות K
קידום אתרים
Powered by
Web Wiz Forums
version 7.96
Copyright ©2001-2004
Web Wiz Guide
העמוד הזה נוצר וחושב תוך 0.0618 שניות.
Rotev רוטב
מתכונים דיאטטים
מתכוני סלטים
מתכוני ירקות
מתכוני דגים
מתכוני קינוחים
מתכוני רטבים
מתכוני עוף
מתכונים לשבועות
מתכונים לראש השנה
מתכונים לפסח
פורום בישול
מתכונים לחג
מתכונים קלים להכנה
מדריך אוכל ובישול
מדריך אתרי בישול
מדריך מסעדות
טיפים לבישול
מילון אוכל
רוטב בתפוז
מתכונים בפייסבוק