תמרה משתמש מתחיל
הצטרף / הצטרפה: 24 ספטמבר 2008 מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת הודעות: 13
|
נשלח בתאריך: 08 יולי 2012 בשעה 10:49 | | IP רשוּם
|
|
|
|
הנה מתכון לזניה למרבה הצער, אין הרבה מתכונים קלים ללזניה כי זו מנה שדורשת הכנה בנפרד של הרוטב (לעיתים גם רוטב עגבניות וגם רוטב לבן) ושל המילוי.
לגבי הדפים: יש שתי גרסאות, באחת מבשלים את הדפים חצי בישול מראש ובשניה מסדרים את השכבות עם דפי הלזניה הקשיחים. יותר קל להכין את הגרסה השניה, אך במקרה זה, יש להקפיד שהרוטב והמילוי מכילים מספיק נוזלים ולחות כדי שהעלים יתרככו בבישול. בתאבון.
__________________ תמרה ב.
|