חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קלמארי מטוגן בציפוי פריך
450 גר' קלמארי נקיים חתוכים לטבעות של סנטימטר
1 כוס קמח
מלח ופלפל
שמן צמחי לטיגון עמוק
1/2 כפית פפריקה
לימון חתוך לפלחים
להגשה: רוטב מרינרה
• מנקים את הקלמארי וחותכים לטבעות, מייבשים היטב.
• שמים חלק מהקמח בשקית אטומה, מוסיפים מלח ופלפל לטעמכם.
• אפשר להוסיף גם 1/2 כפית פפריקה מתוקה.
• מוסיפים חצי מכמות הקלאמרי הקלאמרי לשקית עם הקמח ומשקשקים היטב.
• שופכים את הקלמארי עם הקמח לתוך מסננת גדולה עם חורים צפופים ומנפים את כל הקמח החוצה.
• מחממים את השמן העמוק עד דרגת רתיחה ומכניסים את הקלמארי המצופים לשמן.
• מטגנים משך 3 עד 5 דקות.
• מוציאים את הקלמארי המוכנים לנייר סופג, בוזקים מעל עוד מלח ומכינים את המחצית השניה באותה צורה.
• כשהשמן נקי, הצבע של הקלמארי יהיה צהוב בהיר מאוד.
• מגישים עם רוטב מרינרה ופרוסות לימון טרי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים