|
|
קלמארי מטוגן בציפוי פריך |
מרכיבים :
|
450 גר' קלמארי נקיים חתוכים לטבעות של סנטימטר
1 כוס קמח
מלח ופלפל
שמן צמחי לטיגון עמוק
לימון חתוך לפלחים
להגשה: רוטב מרינרה
|
|
אופן הכנה :
|
• מנקים את הקלמארי וחותכים לטבעות, מייבשים היטב.
•
שמים חלק מהקמח בשקית אטומה, מוסיפים מלח ופלפל לטעמכם.
•
אפשר להוסיף גם 1/2 כפית פפריקה מתוקה.
•
מוסיפים חצי מכמות הקלאמרי הקלאמרי לשקית עם הקמח ומשקשקים היטב.
•
שופכים את הקלמארי עם הקמח לתוך מסננת גדולה עם חורים צפופים ומנפים את כל הקמח החוצה.
•
מחממים את השמן העמוק עד דרגת רתיחה ומכניסים את הקלמארי המצופים לשמן.
•
מטגנים משך 3 עד 5 דקות.
•
מוציאים את הקלמארי המוכנים לנייר סופג, בוזקים מעל עוד מלח ומכינים את המחצית השניה באותה צורה.
•
כשהשמן נקי, הצבע של הקלמארי יהיה צהוב בהיר מאוד.
•
מגישים עם רוטב מרינרה
ופרוסות לימון טרי.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|