חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לביבות קישואים
10 קישואים בינונים
2 תפוחי אדמה בינונים
1/2 כוס קמח תופח
3/4 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל
4 ביצים
שמן לטיגון בגובה 2 סנטימיטר
1/2 כוס קמח מצה
• מנקים את הקישואים וקוטמים את הקצוות שלהם.
• מנקים ומקלפים את תפוחי האדמה.
• מגרדים את הקישואים ואת תפוחי האדמה בפומפיה גסה.
• מניחים את הקישואים ותפוחי האדמה המגורדים במסננת, וסוחטים מהם את כל המיצים.
• אפשר לקחת חופן חופן ולסחוט עם היד כפי שעושה סבתא שוש.
• שמים את הירקות המוגרדים בקערה ומוסיפים 1/2 כוס קמח תופח, 3/4 כוס פירורי לחם, 4 ביצים ומלח ופלפל לפי הטעם.
• מערבבים היטב ומוסיפים קמח מצה על מנת לספוג את הלחות בבלילה.
• יוצרים לביבות קישוא עם היד או עם כף, ומטגנים במחבת עם שמן רותח (בערך בגובה שני סנטימטר).
• מטגנים את הלביבות בערך 3 דקות צד ראשון ושתי דקות מהצד השני.
• מוציאים את לביבות הקישואים המוכנות לנייר סופג.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים