|
|
לביבות קישואים |
מרכיבים :
|
10 קישואים בינונים
2 תפוחי אדמה בינונים
1/2 כוס קמח תופח
3/4 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל
4 ביצים
שמן לטיגון בגובה 2 סנטימיטר
1/2 כוס קמח מצה
|
|
אופן הכנה :
|
• מנקים את הקישואים וקוטמים את הקצוות שלהם.
•
מנקים ומקלפים את תפוחי האדמה.
•
מגרדים את הקישואים ואת תפוחי האדמה בפומפיה גסה.
•
מניחים את הקישואים ותפוחי האדמה המגורדים במסננת, וסוחטים מהם את כל המיצים.
•
אפשר לקחת חופן חופן ולסחוט עם היד כפי שעושה סבתא שוש.
•
שמים את הירקות המוגרדים בקערה ומוסיפים 1/2 כוס קמח תופח, 3/4 כוס פירורי לחם, 4 ביצים ומלח ופלפל לפי הטעם.
•
מערבבים היטב ומוסיפים קמח מצה על מנת לספוג את הלחות בבלילה.
•
יוצרים לביבות קישוא עם היד או עם כף, ומטגנים במחבת עם שמן רותח (בערך בגובה שני סנטימטר).
•
מטגנים את הלביבות בערך 3 דקות צד ראשון ושתי דקות מהצד השני.
•
מוציאים את לביבות הקישואים המוכנות לנייר סופג.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|