חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לביבות אפרסמון
2 אפרסמון בשלים
1 ביצה
1/4 כוס דבש
1 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה (ביקרבונט)
1/4 כפית מלח
1/2 כוס חלב
3 כפות שמן לבישול
1 אפרסמון לקישוט
אבקת סוכר לקישוט
• סירופ מייפל
• מקלפים את האפרסמונים ומועכים היטב את בשרם עד שמתקבלת עיסה אחידה (אפשר גם לטחון).
• טורפים ביצה בקערה גדולה, מוסיפים את מחית האפרסמונים (1/2 כוס מחית אפרסמון).
• מוסיפים 1/4 כוס דבש וטורפים היטב.
• מוסיפים כוס קמח, 1/4 כפית אבקת אפייה, 1/4 כפית סודה לשתייה ו-1/4 כפית מלח.
• מערבבים היטב ומוסיפים לאט תוך טריפה, 1/2 כוס חלב.
• מערבבים את הבלילה היטב עד שהיא חלקה (כמו בלילת פנקייק סמיכה).
• מחממים מחבת עם 3 כפות שמן על חום בינוני.
• מניחים בעזרת כף או מצקת לביבה בגודל של פנקייק על המחבת (אפשר להעזר בחישוק מיוחד לפנקייק).
• כאשר פני השטח של הלביבה מתחילים לייצר בועות בדומה לפנקייק (אחרי 2-3 דקות), סימן שהלביבה מוכנה וניתן להפוך אותה.
• כשלביבות האפרסמון מוכנות משני הצדדים, מוציאים אותן לנייר סופג וממתינים שתתקררנה.
• מפזרים מעל אבקת סוכר.
• מגישים את הלביבות עם פרוסות אפרסמון טרי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים