חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לאטקס - לביבות תפוחי אדמה
4 תפוחי אדמה גדולים (בערך קילו)
1 ביצה
2 כפות קמח רגיל או קמח מצה
1 בצל בינוני
1 כף מיץ לימון סחוט
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל גרוס
1 כף פטרוזיליה קצוצה או שמיר
3 כפות שמן לבישול
• מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים אותם בפומפיה גסה יחד עם בצל בינוני.
• סוחטים את תפוחי האדמה והבצל עם הידים כדי להוציא כמה שיותר נוזל.
• מעבירים את תפוחי האדמה והבצל הסחוטים לקערה רחבה.
• מוסיפים ביצה, 2 כפות קמח, 1/2 כפית אבקת אפייה, כף פטרוזיליה או שמיר, כף מיץ לימון, 1/2 כפית מלח ו- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה.
• מערבבים את כל החומרים היטב.
• מחממים מחבת עם 3 כפות שמן על אש בינונית עד לרתיחה.
• יוצרים עם כף גדושה, לביבות (לאטקס) ומניחים על המחבת.
• משטחים את הלביבות עם הכף, עד שמתקבלת לביבה שטוחה.
• מטגנים את הלביבות כ- 3-5 דקות מכל צד עד השחמה.
• מוציאים את הלביבות מהמחבת לנייר סופג.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים