|
|
ויניגרט הדרים |
מרכיבים :
|
1 תפוז
1 לימון
1 לימון ליים
1 כוס חומץ בן יין לבן או חומץ שמפניה
2 שיני שום קלופות
1 כף חרדל דיז'ון
3 כפות שמן זית
5 כפות שמן קנולה
1 כפית מלח
|
1/2 כפית פלפל שחור
חופן עלי פטרוזיליה
|
אופן הכנה :
|
•מגררים קליפה מחצי לימון, חצי לימון ליים ומחצית תפוז.
•
סוחטים את פירות ההדר יחד עד שמתקבלת כמות של 1/3 עד 1/2 כוס.
•
מוסיפים כוס חומץ יין לבן ואת גרידת קליפת ההדרים.
•
מוסיפים את הבצל והשום ומניחים להם לעמוד בנוזלים משך 15 דקות.
•
מוסיפים כף חרדל דיז'ון, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
•
מעבדים את כל החומרים בבלנדר.
•
תוך כדי ערבוב מתחילים לזלף פנימה 3 כפות שמן זית.
•
ממשיכים לעבד ומוסיפים עוד 5 כפות שמן קנולה.
•
עוצרים את הבלנדר וטועמים. אם יש צורך מוסיפים שמן, מלח או פלפל.
•
מוסיפים חופן פטרוזילה עלים ומעבדים עוד 2 דקות.
•
מגישים על אבוקדו או על סלט ירוק.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|