חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות למינגטון
125 גר' חמאה ללא מלח
150 גר' שוקולד מריר
1/4 כוס סוכר חום
1 ביצה טרופה
1 ו-1/2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס קוקוס שבבים
1 כוס שבבי קוקוס לציפוי
• ממיסים 125 גר' חמאה בסיר על אש נמוכה, ומוסיפים את השוקולד המריר (או שוקולד רגיל) בפתיתים או חתוך לקוביות.
• מוסיפים 1/4 כוס סוכר החום ומערבבים היטב על אש נמוכה עד שכל התערובת נמסה.
• מוציאים את הסיר מהאש ומצננים 5-10 דקות.
• מוסיפים ביצה טרופה, 1/2 כוס קוקוס וכוס וחצי קמח מעורבב עם 1/2 כפית אבקת אפייה.
• מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת סמיכה.
• מצננים את התערובת במקרר משך 1/2 שעה.
• מוציאים את התערובת מהמקרר, יוצרים ממנה כדורי שוקולד וטובלים אותם בצלחת עם שבבי קוקוס עד שהם מצופים מכל הצדדים.
• מסדרים את העוגיות על תבנית מצופה בנייר אפיה, עם רווחים נאים בין העוגיות, ומשטחים אותן מעט עם היד.
• אופים את העוגיות בתנור שחום מראש ל- 190 מעלות משך 15 דקות.
• מוציאים את העוגיות מהתנור, מצננים לפחות 5 דקות ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים