חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אורז עם בשר קצוץ
300 גר' בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק
3 בצל ירוק קצוץ דק
1 צרור שמיר קצוץ
1 צרור כוסברה קצוצה
1 צרור פטרוזיליה קצוצה עם גבעולים
4 כפות שמן זית
3 כוסות אורז פרסי
מלח ופלפל
• מחממים סיר בינוני עם כמה כפות שמן זית, על אש בינונית.
• מטגנים את הבצל עם חצי כפית מלח גס, עד שהוא זהוב, כ- 2-3 דקות.
• ומוסיפים למחבת את הבשר הקצוץ.
• מטגנים את הבשר ומפוררים עם המזלג עד שהוא משחים כולו (בערך 5 דקות).
• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, אפשר להוסיף גם 1/2 כפית כמון.
• מוסיפים את השמיר הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים 2 דקות כדי להוציא את הטעם העז של עשבי התיבול.
• מוסיפים את האורז הפרסי ואת יתרת השמן ומערבבים.
• מוסיפים מים רותחים עד גובה של 3 סנטימטר מעל האורז (בערך 5 כוסות), ומביאים לרתיחה.
• מכסים את הסיר ומורידים ללהבה הקטנה ביותר.
• מבשלים 20 עד 30 דקות עם מכסה סגור.
• מכבים את האש ומניחים לאורז לנוח עוד 10 דקות.
• פותחים את הסיר ומפרידים את האורז והבשר עם מזלג.
• מגישים בעיטור של עשבי תיבול טריים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים