חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קונפי שום
4 ראשי שום מחולקים לשיני שום קלופות (כ-200 גר')
1 כוס שמן זית
אופציונאלי: פלפל שאטה קטן
1/2 כפית מלח
•שמים סיר קטן כבד על אש בינונית, ומוסיפים את שיני השום הקלופות.
• מוסיפים כוס שמן ומביאים לביעבוע קל.
• ממשיכים לבשל כ- 15 עד 20 דקות.
• השום צריך להזהיב מעט אך לא להגיע להשחמה.
• כ- 5 דקות לפני הסיום, אפשר להוסיף מלח ופלפל שטה קטן (לא חובה.
• כשהקונפי מוכן, מצננים.
• ניתן לשמור את הקונפי במקרר משך שבוע ולהשתמש כתוספת או בסיס לרטבים, בשר ותוספות.
• אפשר גם לסנן את השמן ולהשתמש בו בנפרד, או למעוך כמה שינים ולהוסיף לתבשילים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים