חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מיונז
2 חלמונים
1 ביצה
1 כף מיץ לימון סחוט
1 כפית חרדל דיז'ון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כוס שמן זית
1 כוס שמן קנולה
•שמים במעבד (פוד פרוססור) את הביצה והחלמונים, מיץ לימון, חרדל מלח ופלפל.
• ניתן גם להוסיף תבלינים או עשבי תיבול לבחירתכם.
• מעבדים כמה דקות עד שמתקבל מרקם חלק.
• מוסיפים זילוף שמן זית תוך כדי עיבוד וממתינים חצי דקה.
• כשהמיונז מתחיל להתגבש ממשיכים להוסיף תוך עיבוד, זילוף דק של שמן זית ואחריו את שמן הקנולה.
• קחו את הזמן, חשוב שהמזיגה תהיה איטית כדי שהמיונז יוכל להתגבש.
• אם המיונז מתקשה מידי, אין צורך להשתמש בכל השמן.
• למיונז דליל יותר, אפשר להוסיף עוד מיץ לימון או חומץ תפוחים.
• כשמסיימים לזלף את השמן בודקים את המרקם ואת הטעם.(לאחר שהמיונז מתקשה, יש להפסיק את העיבוד אחרת הוא יתפרק ויעשה נוזלי מחדש).
• מתקנים טעם ומעבירים לצנצנת אטומה.
• מיונז ביתי נשמר בין 3 ל-5 ימים במקרר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים