חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלסה פיקו דה גאלו
1 ו-1/2 כוסות עגבניות קצוצות דק (להסיר מראש את הגרעינים מהליבה)
1/4 כוס בצל קצוץ דק
1 כפית פלפל חלפיניו קצוץ דק
1 כף שום קצוץ דק
2 כפות כוסברה קצוצה דק
2 לימון ליים
מלח ופלפל
•מערבבים בקערה את העגבניות עם בצל, שום, כוסברה ופלפל חריף קצוצים דק.
• שופכים מעל מיץ משני לימוני ליים ומלח ופלפל על פי טעם.
• מצננים משך כ-4 שעות במקרר.
• מגישים עם נאצ'וס כמטבל, או כסלסה לבשר, עוף או דגים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים