חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת תפוז ושקדים
3 ביצים גדולות
150 גר' סוכר
גרדת קליפת תפוז מתפוז אחד
1/3 כוס מיץ תפוזים טרי
1/3 כוס שמן קנולה
300 גר' שקדים טחונים דק
• שמים את 3 ביצים בטמפרטורת החדר במיקסר עם 3/4 כוס (150 גר') סוכר ומקציפים משך כ-5 דקות.
• מוציאים את קערת המיקסר ומוסיפים גרדת קליפת תפוז, 1/3 כוס מיץ תפוזים ו-1/3 כוס שמן קנולה.
• מוסיפים גם 300 גר' שקדים טחונים וממערבבים בתנועות מעטפת כדי לא לשבור את הקצף.
• משמנים היטב תבנית קוגלהוף בקוטר 22 סנטימטר (עם חור במרכז), או תבנית רגילה בקוטר 24 סנטימטר.
• שופכים פנימה את הבלילה ומזיזים מעט את התבנית על השולחן, כדי לקבל גובה אחיד לעוגה.
• אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 40 עד 45 דקות.
• בודקים עם קיסם האם העוגה מוכנה, (הקיסם צריך לצאת יבש).
• מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לחלוטין משך כמה שעות.
• מעבירים סכין מסביב לעוגה, והופכים אותה על גבי צלחת ההגשה.
• בוזקים מעל אבקת סוכר, ומגישים.
• בתאבון


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים