חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת שוקולד לפסח
360 גר' פתיתי שוקולד מריר לבישול
13 כפות חמאה או מרגרינה (180 גר')
1/4 כפית מלח
6 ביצים גדולות
1 ו-1/2 כוסות סוכר
1/4 כוס ליקר קפה (לא חובה)
אבקת סוכר או קקאו לקישוט
קצפת לקישוט (לא חובה)
• מצפים תבנית אפיה בקוטר 22 סנטימטר בחמאה או מרגרינה.
• ממיסים יחד את השוקולד עם קורט מלח ויתרת החמאה, במיקרוגל (פותחים כל 2 דקות ומערבבים) או בקערה על גבי סיר מים רותחים (בן מרי).
• ניתן להוסיף לקערת השוקולד ליקר קפה לטעמכם.
• בקערת המיקסר, מקציפים יחד 6 ביצים גדולות עם כוס וחצי סוכר משך 10 דקות.
• מקפלים בעדינות את תערובת החמאה והשוקולד אל תוך קציפת הביצים.
• שופכים את הבלילה לתוך התבנית המשומנת.
• אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך שעה ו-25 דקות.
• מוציאים את העוגה מהתנור כשרואים שהקצוות מתחילים להפרד מדפנות התבנית.
• נועצים קיסם עץ במרכז העוגה.
• הקיסם אמור לצאת רטוב מעט אך לא מצופה לגמרי.
• מצננים את העוגה לחלוטין על רשת לפני שהופכים אותה על מגש.
• בוזקים מעל אבקת סוכר וקקאו.
• אפשר גם להגיש עם שמנת.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים