חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת פאדג' שוקולד בטעם תפוז
6 כפות מיץ תפוזים טרי
2 כפות ליקר תפוזים
225 גר' חמאה או מרגרינה
180 גר' פתיתי שוקולד מריר לבישול (ללא גלוטן)
3 ביצים
• מחממים בסיר על אש בינונית נמוכה, 225 גר' חמאה, 6 כפות מיץ תפוזים, 2 כפות ליקר תפוזים ו-180 גר' פתיתי שוקולד.
• מערבבים את התערובת תוך בישול עד שכל השוקולד נמס ונקשר.
• מורידים את הסיר מהאש ומצננים כמה דקות.
• שופכים לתוך הסיר ביצה אחר ביצה ומערבלים עם בלנדר יד או מוט עד שנוצרת תערובת חלקה.
• מצפים תבנית עגולה עם תחתית נשלפת בקוטר 22 או 24 בחתיכה גדולה של נייר כסף, כך שהתחתית תיסגר על הנייר והוא יקיף את התבנית מבחוץ.
• מסדרים ומצמידים את נייר הכסף מחוץ לתבנית על מנת שהבלילה לא תנזול בזמן הבישול.
• מכניסים את התבנית כולה לבן מרי- סיר גדול שעומד עם מים רותחים קלות, על אש בינונית נמוכה.
• גובה המים צריך להגיע לאמצע התבנית.
• משאירים את התבנית על האש למשך 30 דקות.
• מוציאים את התבנית מהאש ומצננים. התערובת אמורה להיות לחה ופאדג'ית.
• לאחר הצינון, שומרים את עוגת הפאדג' במקרר עד ההגשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים