חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת גבינת ריקוטה
2 חבילות גבינת שמנת 240 גר' כל חבילה
3/4 כוס סוכר
1 כפית גרדת קליפת לימון
1 כף דבש
4 ביצים גדולות
2 כוסות פירורי קרקר "גראהם" או ביסקוויטים טחונים דק
6 כפות חמאה
•מכניסים את גבינת הריקוטה לקערת המיקסר ומעבדים היטב עד שהיא חלקה.
• מביאים את גבינת השמנת לטמפרטורת החדר ומוסיפים לאט לאט לריקוטה.
• מוסיפים לאט תוך עיבוד במיקסר, גם 3/4 כוס סוכר.
• מוסיפים כפית גרדת קליפת לימון וכף דבש.
• מוסיפים את הביצים אחת אחת למיקסר תוך עיבוד, עד שהבלילה חלקה ומוכנה.
• בכלי נפרד מערבבים את פירורי הקרקרים או הביסקוויטים עם 6 כפות חמאה רכה.
• משטחים את תערובת הקרקרים על תחתית של תבנית עגולה בקטר 26 סנטימטר.
• אופים את התחתית משך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
• מצננים את התחתית לחלוטין ושופכים מעליה את הבלילה.
• מכניסים את התבנית בשלמות לתוך תבנית גדולה מלאה במים חמים (בן מרי) כשהמים מגיעים עד מחצית מגובה התבנית לפחות.
• מכניסים את התבנית הכפולה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים משך שעה ו-5 דקות.
• מוציאים את העוגה מהתנור כשהיא עוד רוטטת מעט ונותנים לה להמשיך אפייה במים החמים ובהמשך להצטנן משך כמה שעות במקרר.
• מגישים עם רוטב או ריבת פרי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים