חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות בוטנים
510 גר' בוטנים לא מומלחים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית קינמון
אבקת סוכר לקישוט
• מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה וקולים את הבוטנים משך כ-10 דקות תוך ערבוב.
• אם הבוטנים כבר קלויים (ללא מלח), עדיין יש צורך לקלות על המחבת משך כ- 3-5 דקות כדי להוציא את הטעמים.
• מעבדים את הבוטנים במעבד המזון עד קבלת מרקם של חול לח.
• מוסיפים לבוטנים 1/2 כוס סוכר, 1/2 כוס שמן ו-1/2 כפית קינמון, ומערבבים היטב.
• מניחים לתערובת לנוח 10 דקות.
• מרטיבים את הידים ויוצרים כדורים קטנים מהעיסה.
• מסדרים את עוגיות הבוטנים על גבי תבנית מצופה בנייר אפיה.
• יש להשאיר רווח מספיק בין העוגיות, כדי שלא תדבקנה בזמן האפייה.
• מכניסים את העוגיות לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 15 דקות.
• מוציאים את העוגיות מהתנור, ומורידים אותן יחד עם נייר האפיה מהתבנית כדי שיצטננו.
• מניחים את העוגיות בתוך מנג'טים מנייר ובוזקים עליהם אבקת סוכר עם מסננת.
• שימו לב שהעוגיות עדינות ומתפוררות מהר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים