חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב בורדולז
1 כפית חמאה
1 כוס יין אדום
2 כוסות ציר עגל משובח
מלח ופלפל
• חותכים את בצלי השאלוט לקוביות קטנות ומאדים אותם עם כפית חמאה וכפית מלח על אש קטנה.
• מאדים באיטיות משך כ- 20 דקות עד שהבצלים מזהיבים ומתקרמלים.
• מוסיפים כוס יין אדום מאיכות טובה וממשיכים לאדות תוך ערבוב מתמיד עד שהיין מצטמצם כמעט לחלוטין.
• כשהתחתית של הסיר נגלית כל פעם שמזיזים את הכף אפשר להוסיף שתי כוסות ציר בקר ביתי או ציר מאיכות טובה.
• לרוטב בורדלז אמיתי יש להכין ציר על בסיס מח עצמות בקר שבושלו זמן רב, אך גם עם ציר בקר רגיל הטעם משובח.
• ממשיכים לבשל את הרוטב עד שכמות הנוזלים מצטמצמת בחצי.
• מסירים את הרוטב מהאש ומסננים אותו דרך מסננת דקה.
• מוסיפים מלח ופלפל על פי טעם ומגישים לצד מנת סטייק משובח.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים