חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב בורדולז צרפתי
60 גר' בצל שאלוט קצוץ
1 כפית טימין טרי קצוץ
1 עלה דפנה
6 זרעי פלפל שחור או פלפל ורוד שבורים גס
1 כוס יין אדום באיכות טובה
950 מ"ל ציר עגל מרוכז
60 גר' חמאה
1/2 כפית מח עצם
מלח
• מערבבים בסיר קטן את בצלי השאלוט, טימין, עלי דפנה, שברי פלפל ויין אדום.
• מערבבים היטב על אש קטנה ומצמצמים עד שנותרת רק רבע מכל הכמות.
• מוסיפים ציר עגל מרוכז (דמי-גלאס) וממשיכים לבשל עוד 20 עד 25 דקות.
• כשהרוטב מוכן, מסירים אותו מהאש ומוסיפים חמאה.
• מערבבים היטב ומסננים את הרוטב במסננת דקה.
• מרתיחים את מח העצם במים רותחים עם כפית מלח משך כ- 30 דקות.
• מסננים את המים ממח העצם, קוצצים את המח המבושל היטב ומוסיפים לרוטב.
• מגישים עם סטייק עסיסי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים