חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלמון על האש בשום וג'ינג'ר
נתח סלמון נקי 240 גר'
2 כפות סוכר חום
1/4 כוס חומץ אורז
1 כף רוטב צ'ילי חריף
1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
1 כף רוטב סויה
1/3 כוס מים
1/4 כוס עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקות (שיפונד)
• ממליחים ומפלפלים את נתח הסלמון וצולים אותו על הגריל בערך 3-5 דקות מכל צד.
• לרוטב- שמים בסיר קטן 2 כפות סוכר חום, 1/4 כוס חומץ אורז, כף ג'ינג'ר, כף רוטב צ'ילי מוכן וכף רוטב סויה.
• מוסיפים שום קצוץ ו-1/3 כוס מים ומתחילים לצמצם על אש בינונית תוך ערבוב.
• כשהנוזל מתחיל לרתוח בבועות גדולות ומסמיך, הרוטב מוכן.
• מפזרים על הדג את רצועות הבזיליקום ושופכים מעל את הרוטב.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים