|
|
קינואה בסגנון אביבי |
מרכיבים :
|
4 שיני שום קצוצות
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1/4 כוס בזיליקום קצוץ
1/3 כוס מיץ לימון
1/4 כוס נענע קצוצה
|
שמן זית
מלח ופלפל
|
אופן הכנה :
|
• מחממים מחבת עם מעט שמן זית, מטגנים את השום ואת הפלפל האדום כדקה.
•
מוסיפים את האספרגוס המוכן, חתוך לפרוסות באורך סנטימטר ואת מיץ הלימון.
•
מוסיפים מלח ופלפל ומקפיצים כ-2 דקות.
•
מוסיפים את הבצל הירוק, את לבבות הארטישוק חתוכים לקוביות ואת הפלפל הצהוב.
•
מוסיפים את הקינוא ומערבבים היטב.
•
מוסיפים את הנענע והבזיליקום הקצוצים ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|