חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק תירס
1 בצל גדול קצוץ
2 כוסות ציר ירקות
1 כוס מים
2 כוסות גרגירי תירס שלמים
2 כפות שמן זית
1/4 כפית שמן שומשום
2 בצל שאלוט קצוץ או שתי שיני שום
חופן כוסברה קצוצה
מלח ופלפל
• מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית ומוסיפים את הבצל הקצוץ.
• מאדים את הבצל עד שמשחים (בערך 2 דקות) ומוסיפים לסיר את ציר הירק וכוס מים.
• מעבדים כוס אחת של תירס בבלנדר עד שנוצרת עיסה חלקה ומוסיפים אותה לסיר.
• מוסיפים עוד כוס גרגירי תירס שלמים.
• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
• מביאים את מרק התירס לרתיחה ומורידים את האש לאש בינונית.
• מוסיפים את בצלי השאלוט הקצוצים וכמה טיפות שמן שומשום.
• מבשלים עוד 2-3 דקות ומכבים את האש.
• מגישים את מרק התירס חם ומעטרים בבצלי שאלוט קצוצים ובכוסברה טריה.
• אפשר להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה או בבצל ירוק קצוץ (החלק הירוק).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים