חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק תירס ועוף
1 חזה עוף גדול חתוך לקוביות בגודל ביס
2 בצל ירוק קצוץ
2 פרוסות בייקון חתוכות דק (לא חובה)
קופסת שימורי תירס 420 גר'
3 כוסות ציר עוף או מרק
1 ביצה טרופה קלות
מלח ופלפל
1 כף שמן קנולה או תרסיס שמן
1/4 כפית שמן שומשום (לא חובה)
• מחממים סיר על אש בינונית עם כף שמן קנולה או תרסיס שמן.
• מוסיפים לסיר את הבצל הירוק ומקפיצים 30 שניות.
• מוסיפים את הבייקון (אופציונאלי) ואת קוביות חזה העוף וממשיכים לבשל עד שהעוף נסגר ומלבין מכל הצדדים (בערך 4 דקות).
• מעבדים את התירס עם הנוזלים לעיסה חלקה ומוסיפים את קרם התירס לסיר.
• ניתן גם להשתמש בפירה תירס משימורים.
• מוסיפים את ציר העוף ומערבבים.
• מביאים את המרק לרתיחה ומורידים לאש בינונית נמוכה.
• מבשלים 10 דקות ללא מכסה.
• אחרי 10 דקות, שופכים לתוך המרק באיטיות את הביצה הטרופה, תוך כדי טריפה מהירה של המרק כדי ליצור נטיפי ביצים.
• מכבים את האש ומגישים חם.
• מומלץ לעטר כל צלחת מרק תירס במעט עלים קצוצים של בצל ירוק וכמה טיפות שמן שומשום.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים