חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פיצה עוף
2 חזה עוף חתוכים לקוביות בגודל ביס
1 בצל סגול גדול קלוף
1/2 כוס רסק עגבניות
1 ו-1/2 כוסות גבינת בוקונצ'יני או מוצרלה או גבינת צ'דר
3 כפיות הרב דה פרובאנס או תיבול איטלקי
7 עלי בזיליקום
2 כפיות תבלין עוף
גוש בצק פיצה מוכן או קנוי (מתכון מצורף בהערות)
2 כפות שמן זית
•מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית, וצולים את נתחי חזה העוף עם 2 כפיות תבלין עוף לבחירתכם עד שהם מלבינים (בערך 6-8 דקות).
• מאחר והנתחים יתבשלו עוד עם הפיצה, חשוב לא לבשל את נתחי העוף יותר מידי על מנת שלא יתייבשו.
• מכבים את האש ומניחים לעוף לנוח כ- 5 דקות.
• בנתיים מסדרים את בצק הפיצה על תבנית.
• מפזרים על הבצק את רסק העגבניות, בעזרת כף או מרית, ומשאירים כסנטימטר בצק נקי בקצוות.
• בוזקים מעל הפיצה את עשבי התיבול האיטלקים או הרב דה פרובאנס.
• חותכים את הבצל הסגול לרבעי סער ומסדרים אותם על רוטב העגבניות.
• מסדרים מעל את נתחי העוף ומעל הכל מפזרים חתיכות של גבינת בוקונצ'יני או מוצרלה, או לחילופין-גבינת צ'דר מגורדת.
• מכניסים את הפיצה לתנור שחומם מראש ל- 240 מעלות משך 5 דקות.
• אחרי 5 דקות, מורידים את החום ל- 220 מעלות ואופים עוד 10- 15 דקות, או עד שהגבינה נמסה כולה.
• כשהפיזה מוכנה, מוציאים אותה מהתנור ומפזרים מעל עלי בזיליקום טריים.
• מצננים כמה דקות, חותכים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים