חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בצק פיצה ללא שמרים
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית סוכר
3/4 כוס מים פושרים
2 ו-1/2 כוסות קמח
1- ו-1/2 כפות שמן זית
1 כפית מלח מחוקה
• מכניסים את הקמח המלח סודה לשתיה וסוכר לכלי המיקסר.
• משתמשים בוו בצק ומתחילים לעבד את הבצק על מהירות נמוכה תוך מזיגה מדורגת של המים הפושרים לתוך הקמח.
• מגבירים את עוצמת העיבוד ושופכים פנימה את שמן הזית.
• ממשיכים לעבד עד שמתקבל בצק אחיד חלק וגמיש.
• מוציאים את הבצק לקערה ומכסים במגבת בד או ניילון נצמד.
• מניחים לבצק לתפוח משך כ- 15 דקות לפני שמכינים את הפיצה.
• מחלקים את הבצק לחתיכות שוות ומעבדים כל חתיכה לבסיס פיצה עם ציפוי לבחירתכם.
• מצפים את הבצק ברוטב עגבניות, גבינה או כל ציפוי שתבחרו.
• אופים משך 5 דקות על חום של 230 מעלות ועוד 10 דקות על חום של 210 מעלות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים