חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ריבת דובדבנים
4 כוסות דובדבנים מגולענים
4 כפות מיץ לימון
1/4 כוס מים
50 גר' פקטין
5 כוסות סוכר
• מכניסים את הדובדבנים לסיר כבד על אש גבוהה.
• מוסיפים מיץ לימון ו- 1/4 כוס מים ומערבבים.
• מוסיפים את הפקטין וממשיכים לערבב מדי פעם עד שמגיע לרתיחה.
• כשהתערובת רותחת, מוסיפים את הסוכר בבת אחת, ומביאים לרתיחה תוך ערבוב.
• ממשיכים לערבב נמרצות משך דקה אחת של רתיחה ומכבים את האש.
• מסירים את הקצף מעל הריבה, מצננים 5 דקות ומכניסים לכלי אטום שעבר הרתחה או סטריליזציה.
• ניתן לאכול את הריבה מיד, אך אם שומרים אותה, אפשר להעמיד את הצנצנת כולה עוד 10 דקות במים רותחים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים