חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גפילטע פיש
לציר: 2 בצלים חתוכים גס
2 גזר חתוכים לעיגולים
6 כוסות מים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
לקציצות הדגים: 2 בצלים מרוסקים בפומפיה
1 גזר מרוסק בפומפיה
2 כפות שמיר קצוץ
450 גר' דג קרפיון טחון
450 גר' דג סלמון טחון
3 ביצים
• 1/4 כוס קמח מצה
• 2 כפות מלח
• 1 כף פלפל שחור
• 1 כף סוכר
• חזרת אדומה להגשה
• להכנת ציר הבישול, שמים בסיר גדול על אש בינונית, 6 כוסות מים, 2 בצלים חתוכים גס, 2 גזרים בעיגולים, כפית סוכר וכפית מלח.
• מביאים לרתיחה, מורידים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 20 דקות.
• שמים בקערה גדולה את הקרפיון והסלמון הקצוצים, מוסיפים בצל וגזר מרוסקים, 3 ביצים, שמיר, קמח מצה, 2 כפות מלח, כף פלפל שחור וכף סוכר.
• מעבדים את כל החומרים יחד עם מיקסר ידני (20 דקות על מהירות בינונית) או במעבד המזון (3-4 דקות).
• ניתן להניח לעיסה במקרר לחצי שעה או להכין את קציצות הגפילטע פיש מיד.
• מרטיבים את הידיים ויוצרים מהעיסה קציצות עגולות או ארוכות.
• מכניסים את הקציצות בזהירות, אחת אחת לציר הרותח.
• מכסים את הסיר חלקית ומאדים שעה וחצי עד שעתים.
• כשהגפילטע פיש מוכן, מוציאים כל קציצה עם כף מחוררת לצלחת הגשה, ומקשטים בפרוסה עגולה מהגזר בציר הבישול.
• מצננים את הקציצות מחוץ למקרר וכשהן פושרות, מכניסים למקרר למשך כמה שעות עד לילה לפני ההגשה.
• מגישים קר עם חזרת בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים