חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קניידלך אווריריים
4 ביצים
1/2 כוס סודה (מים קופצים)
3 כפות שמן צמחי
2 כפיות מלח
קורט פלפל שחור
1 כוס קמח מצה
2 כפיות פטרוזיליה קצוצה
לבישול: 5 ליטר מים
כפית מלח
מעט שמן להרטבת הידיים
• מפרידים את הביצים ומקפידים שאף טיפת חלמון לא תזלוג לתוך החלבון.
• מקציפים את החלבונים לקצף קשה.
• מוסיפים לקצף את החלמונים ומערבבים.
• מוסיפים 1/2 כוס סודה רגילה ו-3 כפות שמן.
• מוסיפים את קמח המצה, מלח ופלפל ומערבבים.
• מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה (לא חובה) ומערבבים.
• מכסים את הכלי עם ניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
• מרתיחים 5 ליטר מים בסיר גדול ככל האפשר ומוסיפים להם כפית מלח.
• מוציאים את בלילת הכופתאות מהמקרר, מרטיבים את הידיים עם שמן ויוצרים עיגולים קטנים מהבלילה.
• יש לקחת בחשבון שכל כופתאה תכפיל את נפחה במים.
• כשכל הכופתאות מוכנות, מעבירים אותן עם כף מחוררת לתוך המים הרותחים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית נמוכה משך 30 דקות.
• מידי פעם מכניסים את הכף והופכים את הקניידלך בעדינות במים.
• כשהכופתאות מוכנות, ניתן לשמור אותן במקרר בכלי מכוסה עם מעט מנוזלי הבישול.
• לפני ההגשה, מניחים כמה כופתאות בכל קערת מרק ומוזגים מעל את המרק.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים