חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גבינת שקדים
2 כוסות שקדים טבעיים
1 כוס מים
1/4 כפית אבקת פרוביוטיקה או תוכן של קפסולה אחת
מלח ופלפל על פי טעם
1 כפית אבקת בצל
1 כפית פפריקה מתוקה מעושנת
2 כפות מיסו צהוב (לא חובה)
• משרים את השקדים בכוס מים משך 24 עד 48 שעות.
• מומלץ להחליף מים כל 12 שעות.
• מקלפים את השקדים עם הידים ושמים אותם במעבד המזון.
• מוסיפים כוס מים ו- 1/4 כפית או קפסולה שפתחתם של אבקה פרוביוטית (גורמת להתקרשות ובריאה) ומוסיפים לשקדים.
• מעבדים את השקדים במעבד המזון, כמה זמן שנדרש עד שמתקבלת עיסה חלקה לגמרי.
• מניחים מסננת גדולה על צלחת, ובתוכה מניחים גזה או חיתול.
• שופכים את גבינת השקדים לתוך החיתול וסוגרים עם הבד מלמעלה.
• מניחים על הגבינה צלחת ועליה קופסת שימורים או משקולת כדי שכל הנוזלים יצאו החוצה.
• משאירים את הגבינה לנוח ולהגיר נוזלים משך 8-12 שעות.
• כשהגבינה מוכנה מוציאים אותה מהחיתול ושמים בקערה.
• מערבבים פנימה מלח, פלפל, אבקת בצל ופפריקה מעושנת.
• אפשר להחליף או להוסיף גם אבקת שום, ועשבי תיבול טריים.
• יוצרים מהגבינה גוש ומגישים עם קרקרים או מפוררים אותה על טוסט או פיצה.
• לטעם ומראה גבינה אמיתי, מומלץ להוסיף 2 כפות של מיסו יפני רך בצבע צהוב שאפשר להשיג במעדניות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים