|
|
קציץ הודו |
מרכיבים :
|
500 גר' בשר הודו טחון
2 בצלים קטנים קצוצים
1 כוס פטריות קרמיני או אחרות קצוצות
1/2 כוס פטרוזליה קצוצה
1 כוס רוטב סלסה קנוי
1/2 כוס רוטב עגבניות קנוי או מוכן (מצורף מתכון)
3/4 כוס שיבולת שועל (קוואקר)
1 ביצה
2 כפיות אבקת שום
1 כפית טימין טחון
|
מלח ופלפל
|
אופן הכנה :
|
• מחממים תנור ל-200 מעלות.
•
מערבבים בקערה את בשר ההודו, הבצלים הקצוצים, הפטריות, רוטב הסלסה, הקווקר, פטרוזליה, ביצה, אבקת שום וטימין, מלח ופלפל.
•
לשים היטב בידים על כל החומרים מעובבים בצורה שווה.
•
צרים עם הידיים קציץ בשר (לוף), בעובי של עוגה ומניחים על תבנית.
•
מניחים מעל כל עוגת בשר או קציץ כף או שתים של רוטב עגבניות מוכן ואופים כ- 30 דקות.
•
מוציאים, מפזרים מעט פטרוזליה מעל ומגישים עם ירקות מוקפצים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|