חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
שקשוקה
4 ביצים
3 עגבניות גדולות, קלופות וחתוכות לקוביות
1/2 פלפל ירוק קצוץ דק
1/2 פלפל אדום קצוץ דק
1 בצל גדול קצוץ דק
1 פלפל חריף או פלפל צ'ילי (לא חובה) קצוץ
1/4 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
3 כפות שמן זית
• מחחממים את השמן במחבת על אש בינונית.
• מוסיפים למחבת את הבצל הקצוץ, ואת הפלפלים.
• מומלץ להוסיף לפחות 1/2 פלפל חריף ושתי שיני שום קצוצות, אך לא חובה.
• מאדים את הבצל והפלפלים יחד משך 4 דקות.
• מוסיפים את העגבניות החתוכות ומערבבים.
• מתבלים במלח ופלפל וטועמים.
• מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית משך 8-10 דקות.
• מערבבים מידי פעם.
• כשהעגבניות מבושלות לגמרי וקיבלו צבע כהה, פותחים כל ביצה בכלי נפרד, ושופכים ביצה ביצה לתוך הרוטב כך שהביצים תישארנה שלמות.
• מכסים את המחבת ומבשלים עוד 3 דקות.
• כשהביצים מוצקות ורק החלמון עדיין נוזלי, ניתן להוציא ולהגיש.
• אם אתם לא אוהבים חלמון נוזלי,ניתן בעזרת הקצה של התרבד לפצוע מעט את החלמון, ולערבב את העין בעדינות לתוך התבשיל.
• אם מערבבים את הביצים, יש לסגור את המחבת ולבשל עוד 2 דקות נוספות.
• מוציאים את השקשוקה מהמחבת ומגישים חם עם לחם שחור.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים